ceteor

Program usavršavanja za lica koja provode energetske preglede i energetsko certificiranje objekata

Prema PravilnikuFederalnog ministarstva prostornog uređenja,Pravilnik o uslovima za lica koja vrše energetsko certificiranje objekata ("Službene novine FBiH", br. 28/10), godišnji Program obveznog  usavršavanja znanja iz energetskog certificiranja i obavljanja energetskih pregleda objekata obavezno pohađaju osobe koje su zaposlene u ovlaštenim pravnim licima koje provode energetske preglede i koje u svojstvu imenovane osobe u ovlaštenom pravnom licu potpisuju izvještaje o energetskim pregledima i energetske certifikate. Pored toga, Program usavršavanja pohađaju i sva fizička lica koja su završila Modul 1 (ovlaštena za provođenje energetskih pregleda i energetsko certificiranje stambenih i nestambenih objekata sa jednostavnim tehničkim sistemom) i Modul 2 (ovlaštena za provođenje energetskih pregleda i energetsko certificiranje stambenih i nestambenih objekata sa složenim tehničkim sistemom), kao i ostala lica koja su zainteresirana za sticanje znanja i vještina iz oblasti energetskog certificiranja i energetskih pregleda objekata.

Kako bi polaznicima Programa obaveznog usavršavanja obezbjedili što adekvatniju edukaciju, te ih uspješno osposobili za potrebne kompetencije, za predavače smo odabrali iskusne stručnjake i naučne radnike iz predmetnih oblasti.

Nakon pohađanja Programa usavršavanja, Nosioc Programa osposobljavanja i usavršavanja (CETEOR d.o.o.) izdaje Uvjerenje o učestvovanju na Programu usavršavanja. Uvjerenje se dostavlja FMPU kao dokaz o ispunjavanju obaveza pravnog lica u pogledu obaveznog pohađanja Programa usavršavanja.

Više informacija o Programu stručnog osposobljavanja i usavršavanja, planiranim terminima održavanja i ostalim uslovima možete dobiti na:

Kontakt osoba: MSc. Džana JUSUFOVIĆ, dipl.ing.arh. Tel: (033) 56 35 88, Fax: (033) 205 725 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. Ova e-mail adresa je zašticena od spam botova, morate imati ukljucen Javascript da bi je vidjeli    

AGENDA programa blagovremeno će biti dostavljena svim registrovanim učesnicima.

POZIV

PRIJAVNICA

Share

Kontaktirajte nas

Topal Osman Paše 32B,
(preko puta stadiona Grbavica)
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: 00387 33 563 580
Fax: 00387 33 205 725

E-mail: info@ceteor.ba

Testimonials