ceteor

Prvi događaj u Bosni i Hercegovini koji će biti praćen najpopularnijom event aplikacijom Whova - VI Savjetovanje o energetici u BiH

Zadovoljstvo nam je obavijestiti sve učesnike ovogodišnjeg VI Savjetovanja o energetici u BiH da ćemo po prvi put u Bosni i Hercegovini koristiti WHOVA event aplikaciju. Na ovaj način želimo omogućiti interakciju između svih učesnika na najvišem nivou što će predstavljati značajnu korist za sve učesnike i značajno doprinijeti kvaliteti događaja.

Obzirom da se očekuje između 200 i 300 učesnika nemoguće je upoznati se i razmijeniti kontakt podatke sa svim učesnicima, međutim sa aplikacijom WHOVA to je moguće. Korisnici WHOVA aplikacije će moći da prate agendu, postavljaju pitanja tokom panel diskusije, ocjenjuju kvalitet događaja, dopisuju se sa ostalim učesnicima, razmjenjuju kontakt podatke, objavljuju slike i učestvuju u nagradnoj igri, dobivaju sve neophodne logističke informacije, učestvuju u anketama uživo itd. Mogućnosti Whova aplikacije se zaista velike, a najbolje je da se sami uvjerite.

Na OVOM LINKU možete pogledati koje sve do sada koristio WHOVA aplikaciju.

UPUTSTVO ZA KORIŠTENJE aplikacije možete preuzeti OVDJE.

 

Ukoliko ste korisnik pametnog telefona sa Android operativnim sistemom aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Ukoliko ste korisnik pametnog telefona sa iOS operativnim sistemom aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Share

Kontaktirajte nas

Topal Osman Paše 32B,
(preko puta stadiona Grbavica)
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: 00387 33 563 580
Fax: 00387 33 205 725

E-mail: info@ceteor.ba

Testimonials