CETEOR je proslavio 30 godina postojanja i rada 08.12.2022. godine u “Bečkoj kafani” Hotela Europe. Upriličen je svečani program sa obraćanjem osnivača i predstavnika firme CETEOR.

CETEOR je obijležio svoje 30 obljetnicu postojanja kao jedna od vodećih firmi koja se bavi pružanjem podrške okolinskom, društvenom, ekonomskom i tehnološkom razvoju Bosne i Hercegovine. Od svog osnivanja 1992. godine, CETEOR djeluje u domeni održivog razvoja, prije svega u oblasti okoliša i energije. Kroz svoje djelovanje uvijek nastoji biti poveznica biznisa, akademije, vladinih organizacija i međunarodnih organizacija.

Tim CETEOR čini multidisciplinarni tim mašinskih inženjera, eletkro inženjera, arhitekata, hemijskih inženjera, inženjera poljoprivrede i tehnologije, inženjera zaštite životne sredine i ekonomista. Pored tima koji čine stalno uposleni naš tim čine stalni saradnici različitih struka (profesori sa fakulteta, individualni eksperti i slobodni lanceri, istraživači, analitičari i dr.).

Zahvaljujemo se svima na čestitkama za rođendan CETEOR-a i onima koji su svojim prisustvom uveličali proslavu, sa željom da nastavimo dobru saradnju i u budućnosti.