Dana 10.03.2016. godine predstavnici firme CETEOR su posjetili kompaniju DENIOS AG u njihovom sjedištu u Bad Oyenhausenu u Njemačkoj kako bi se finalizirali detalji saradnje ove dvije kompanije. CETEOR je postao zvanični i jedini partner za područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore. PREGLED PREDSTAVNIŠTAVA  

DENIOS je svjetski tržišni lider u oblasti skladištenja opasnih materija, industrijske zaštite okoliša i sigurnosti na radu. DENIOS pruža odlične koristi svojim klijentima – najviši nivo kvalitete proizvoda, brzu dostavu i kompetentnu podršku što ga čini pouzdanim partnerom i dostavljačem rješenja u svim oblastima skladištenja opasnih materija. DENIOS (Denning Industrial Operational Safety) je brzo shvatio značaj zaštite okoliša i svoje proizvode razvijao u tom smjeru u proteklih 30 godina. Sva oprema nastoji minimizirati negativni uticaj na okoliš koje ljudi mogu prouzrokovati. To je politika za koju se DENIOS zalaže u Evropi i diljem Svijeta.

DENIOS posluje u više zemalja Svijeta, te ima svoja predstavništva u 15 zemlja i zapošljava preko 700 uposlenih. DENIOS je specijaliziran za proizvodnju sigurnosnih kontejnera za skladištenje opasnih materija, kao i proizvoda za absorbciju rasutih tekućina (ulja, maziva, boje itd.), te kroz svoj vlastiti proizvodni asortiman i putem svojih stalnih kooperanata DENIOS nudi preko 10.000 artikala iz domene zaštite na radu i zaštite okoliša.

CETEOR će kroz svoju poslovnu jedinicu EKO CET klijentima u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori nuditi sva tehnička rješenja iz asortimana firme DENIOS. Uskoro će biti dostupan online katalog kako bi se svi potencijalni kupci mogli informisati o proizvodima koji će se naći u ponudi. Za sva pitanja u vezi proizvoda možete kontaktirati na:

Vedad Suljić, rukovodilac prodaje

vsuljic@ceteor.ba

+387 33 563 592

+387 61 868 828