CETEOR trenutno provodi projekat “Procjena cirkularnosti i resursne valorizacije u sektorima poljoprivrede, prehrambene industrije, metalne industrije i proizvodnje namještaja”.

Trenutno provodimo istraživanje o procjeni cirkularnosti u sektoru mikro, malih i srednjih preduzeća u BiH, te u tu svrhu pozivamo sve aktere iz pomenutih sektora da se uključe u ovo važno istraživanje. Ovo istraživanje provodi se u okviru projekata EU4AGRI-Recovery & EU4BusinessRecovery uz finansijsku podršku Evropske unije (EU) i Savezne Republike Njemačke. Sadržaj ovog upitnika isključiva je odgovornost programa Ujedinjenih nacija i nužno ne odražava stanovišta Evropske unije ili Savezne Republike Njemačke.

Cilj ovog upitnika je procjena cirkularnosti u MMSP u BiH u sektorima poljoprivrede i proizvodnje hrane, prerade metala i proizvodnje namještaja. Upitnik sadrži 26 pitanja podijeljenih u četiri grupe (A-D), te je za popunjavanje istog potrebno oko 10 minuta. Podaci vaše firme neće ni u kom obliku biti prikazani pojedinačno, već isključivo kao agregirani podaci za vaš sektor. Ljubazno Vas molimo da popunite upitnik i pomognete nam u ovom važnom istraživanju.

PREUZMITE UPITNIK OVDJE

Upitnik možete popuniti i u elektronskoj verziji: UPITNIK (google.com)