ceteor

DENIOS

DENIOS je svjetski tržišni lider u oblasti skladištenja opasnih materija, industrijske zaštite okoliša i sigurnosti na radu. DENIOS pruža odlične koristi svojim klijentima – najviši nivo kvalitete proizvoda, brzu dostavu i kompetentnu podršku što ga čini pouzdanim partnerom i dostavljačem rješenja u svim oblastima skladištenja opasnih materija. DENIOS (Denning Industrial Operational Safety) je brzo shvatio značaj zaštite okoliša i svoje proizvode razvijao u tom smjeru u proteklih 30 godina. Sva oprema nastoji minimizirati negativni uticaj na okoliš koje ljudi mogu prouzrokovati. To je politika za koju se DENIOS zalaže u Evropi i diljem Svijeta.

DENIOS posluje u više zemalja Svijeta, te ima svoja predstavništva u 15 zemlja i zapošljava preko 700 uposlenih. DENIOS je specijaliziran za proizvodnju sigurnosnih kontejnera za skladištenje opasnih materija, kao i proizvoda za absorbciju rasutih tekućina (ulja, maziva, boje itd.), te kroz svoj vlastiti proizvodni asortiman i putem svojih stalnih kooperanata DENIOS nudi preko 10.000 artikala iz domene zaštite na radu i zaštite okoliša podijeljenih u 6 osnovnih grupa:

1. Skladištenje opasnih materija
2. Rukovanje opasnim materijama
3. Spremnici / Posude
4. Sigurnost na radu
5. Čišćenje i odlaganje
6. Servisna oprema

CETEOR će kroz svoju poslovnu jedinicu EKO CET klijentima u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori nuditi sva tehnička rješenja iz asortimana firme DENIOS. PREGLED PREDSTAVNIŠTAVA

Uskoro će biti dostupan online katalog kako bi se svi potencijalni kupci mogli informisati o proizvodima koji će se naći u ponudi. Za sva pitanja u vezi proizvoda možete kontaktirati na:

Vedad Suljić, rukovodilac prodaje

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

+387 33 563 592

+387 61 868 828

POGLEDAJTE NAŠ ONLINE KATALOG

Share

Kontaktirajte nas

Topal Osman Paše 32B,
(preko puta stadiona Grbavica)
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: 00387 33 563 580
Fax: 00387 33 205 725

E-mail: info@ceteor.ba

Testimonials