DENIOS je svjetski tržišni lider u oblasti skladištenja opasnih materija, industrijske zaštite okoliša i sigurnosti na radu. DENIOS pruža odlične koristi svojim klijentima – najviši nivo kvalitete proizvoda, brzu dostavu i kompetentnu podršku što ga čini pouzdanim partnerom i dostavljačem rješenja u svim oblastima skladištenja opasnih materija. DENIOS (Denning Industrial Operational Safety) je brzo shvatio značaj zaštite okoliša i svoje proizvode razvijao u tom smjeru u proteklih 37 godina. Sva oprema nastoji minimizirati negativni uticaj na okoliš koje ljudi mogu prouzrokovati. To je politika za koju se DENIOS zalaže u Evropi i diljem Svijeta.

U Njemačkoj, pored glavnog sjedišta u Bad Oeynhausenu, DENIOS je prisutan i logističkim centrom u susjednom Löhneu. Sa sada već 6 proizvodnih pogona i prodajnim predstavništvima u 23 zemlje, DENIOS grupa je prisutna u Evropi, Americi i Aziji. Redovno se dodaju nove podružnice kompanije.

DENIOS je specijaliziran za proizvodnju sigurnosnih kontejnera za skladištenje opasnih materija, kao i proizvoda za absorbciju rasutih tekućina (ulja, maziva, boje itd.), te kroz svoj vlastiti proizvodni asortiman i putem svojih stalnih kooperanata DENIOS nudi preko 20.000 artikala sa 77 brendova iz domene zaštite na radu i zaštite okoliša podijeljenih u 6 osnovnih grupa:

1. Skladištenje opasnih materija
2. Rukovanje opasnim materijama
3. Spremnici / Posude
4. Sigurnost na radu
5. Čišćenje i odlaganje
6. Servisna oprema

CETEOR kroz svoju poslovnu jedinicu EKO CET klijentima u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori nudi sva tehnička rješenja iz asortimana firme DENIOS. PREGLED PREDSTAVNIŠTAVA

 

Za sva pitanja u vezi proizvoda možete kontaktirati na:

+387 33 563 591 (Nizama Kafedžić)

+387 33 563 580 (Centrala)

+387 61 583 586

PRISTUP ZA KATALOG 2024

Pogledajte naš stari katalog iz 2018. godine na bosanskom jeziku,. Napomena: Stari katalog nije važeći i brojevi za narudžbu mogu biti drugačiji. Ovaj katalog sadrži skraćeni asortiman.